Ακολουθήστε μας

Αρχείο

Έρευνα για τον Σχολικό Εκφοβισμό

Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2022-2023 διενεργήθηκε έρευνα με τη μορφή ερωτηματολογίου αναφορικά με τον σχολικό εκφοβισμό στους μαθητές της Α΄ του 1ου ΓΕΛ Καβάλας. Τα αποτελέσματα αναλυτικά είναι τα εξής : Αποτελέσματα ερωτηματολογίου για τον σχολικό εκφοβισμόhttps://docs.google.com/forms/d/1tX3o0aZd_tt9VFFFYkC2uHkntTHClYmxaL7S6HQK4Og/edit#responses

Αφίσα για τον Σχολικό Εκφοβισμό

Στο πλαίσιο των δράσεων του σχολείου μας για την καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού, οι μαθητές το Β1 τμήματος δημιούργησαν μια αφίσα, η οποία αναρτήθηκε σε όλες τις αίθουσες του σχολείου.

Ένα βίντεο για το bullying

Μαθητές του Β1 του σχολείου μας έχοντας ευαισθητοποιηθεί στο θέμα του σχολικού εκφοβισμού δημιούργησαν βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν οι ίδιοι

Σχολική δράση με θέμα τον σχολικό εκφοβισμό

Στο πλαίσιο των δράσεων του σχολείου οι μαθητές της Α παρακολούθησαν ενημέρωση και συμμετείχαν σε βιωματικό εργαστήριο που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων  Καβάλας από τον κ. Λεωνίδη Βλαδίμηρο.

Δημιουργία τρίπτυχου ενημερωτικού φυλλαδίου

Οι μαθητές του τμήματος Β1 του σχολείου μας ευαισθητοποιημένοι αναφορικά με το θέμα της ενδοσχολικής βίας και ιδιαίτερα προβληματισμένοι με την επικαιρότητα ενεργοποιήθηκαν και οργάνωσαν καμπάνια προώθησης του μηνύματος κατά της σχολικής βίας με ένα ενημερωτικό φυλλάδιο που δημιούργησαν. Το φυλλάδιο το διένειμαν οι ίδιοι οι μαθητές σε όλα τα τμήματα του σχολείου ενημερώνοντας ταυτόχρονα για τους στόχους της προσπάθειας αυτής.

Comments are closed.