Ακολουθήστε μας

Αρχείο

«Young people in action»

Weebly «Young people in action»

Το 1ο ΓΕΛ Καβάλας και το ΓΕΛ Σουφλίου με τις καθηγήτριες  Senior Ambassadors Θεοδώρα Γκάγκου και το τμήμα της ΒΑ2 από το 1o ΓΕΛ Καβάλας και την Λεμονιά Γκάγκου και το τμήμα της Β1 από το ΓΕΛ Σουφλίου συνεργαστήκαμε σε ένα etwinning project στο πλαίσιο του προγράμματος EPAS με τον τίτλο«Young People in action».Στόχος και επιδίωξη ήταν η ενημέρωση και παρότρυνση των νέων για την ενεργό συμμετοχή του  στις Ευρωεκλογές  του Μαΐου 2019. Η συνεργασία αυτή εξελίχθηκε σε διάφορα στάδια και κάθε φορά εκπονούνταν και ένα έργο. Συνολικά το έργο μας περιλαμβάνει Padlet γνωριμίας, ερωτηματολόγιο που διαμοιράστηκε στα σχολεία μας και στα σχολεία του ν.Έβρου, τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου, αφίσα για τις Ευρωεκλογές, ενημερωτικό φυλλάδιο σχετικό με τις Ευρωεκλογές, ένα βίντεο για την Ε.Ε. και τις Ευρωεκλογές, δράση από κοινού στην πλατεία Καπνεργάτη της Καβάλας, ηλεκτρονικό περιοδικό με τίτλο “young voice”, Weebly όπου έχει αναρτηθεί όλο το υλικό μας, το έργο μας και φωτογραφίες.

Η διεύθυνση του Weebly είναι: https://www.weebly.com/weebly/main.php#/

 

Powtoon 1ου ΓΕΛ Καβάλας και ΓΕΛ Σουφλίου

Το 1ο ΓΕΛ Καβάλας και το ΓΕΛ Σουφλίου και οι καθηγήτριες  Senior Ambassadors Θεοδώρα Γκάγκου και το τμήμα της ΒΑ2 από το 1ο ΓΕΛ Καβάλας και την Λεμονιά Γκάγκου και το τμήμα της Β1 από το ΓΕΛ Σουφλίου συνεργάστηκαν σε ένα e-twinning  project στο πλαίσιο του προγράμματος EPAS με τον τίτλο«Young People in action».Στόχος και επιδίωξη ήταν η ενημέρωση και παρότρυνση των νέων για την ενεργό συμμετοχή τους  στις Ευρωεκλογές  του Μαΐου 2019. Ασχοληθήκαμε με την ψηφιακή τεχνολογία και ετοιμάσαμε ένα βίντεο για τις αξίες της Ε.Ε και τα οφέλη που έχουν οι νέοι από την ΕΕ.

Η διεύθυνση του βίντεο: https://www.powtoon.com/online-presentation/cHAqLllzTsS/european-elections/?mode=movie#/

 

Τηλεοπτικό σποτ

Στο πλαίσιο του προγράμματος EPAS το 1ο ΓΕΛ Καβάλας και η Senior Ambassador Θεοδώρα Γκάγκου με το τμήμα  ΒΑ2 πήραν την πρωτοβουλία να ετοιμάσουν ένα τηλεοπτικό σποτ με στόχο την κινητοποίηση των νέων και όχι μόνο. Το σενάριο το έγραψαν οι ίδιοι οι μαθητές καθώς επίσης ανέλαβαν να το γυρίσουν στο χώρο του Σχολείου.

Η διεύθυνση είναι : https://www.youtube.com/watch?v=Ll9YLHX6GGs&feature=youtu.be&fbclid=IwAR26O1V8q0zL1xDDKmY5OJbJ-3T80OrCUf2xwaPbGTgO8CiE8Sm90EK-Vg4

 

Υπεύθυνη προγράμματος: κ. Γκάγκου Θεοδώρα

Comments are closed.