Ακολουθήστε μας

Αρχείο

16ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα σκάκι Μαθητριών-Μαθητών

Στους περιφερειακούς αγώνες σκάκι που έγιναν στην Αλεξανδρούπολη, η ομάδα του σχολείου μας πήρε το χρυσό κύπελλο, στο ομαδικό αγώνισμα, κατακτώντας την πρώτη θέση μεταξύ των σχολείων της Ανατ. Μακ.και Θράκης.

Στο πλαίσιο των Πανελλήνιων Μαθητικών Πρωταθλημάτων 2018, ολοκληρώθηκε στις 31/3/2018 στην Αθήνα, το 16ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Μαθητριών-Μαθητών, όπου […]

Κατάθεση δελτίου απογραφής γεννηθέντων το έτος 2000

Πρόσκληση παρουσίασης στρατευσίμων στις ΣΥ

myschool_prosklisi_strateusimwn_klasi_2021

Επίσκεψη στην οινοποιία

Στα πλαίσια του μαθήματος της Πολιτικής Παιδείας, η Α’τάξη του σχολείου μας, πραγματοποίησε επίσκεψη στην οινοποιία “Βίβλια Χώρα” στο Κοκκινοχώρι Παγγαίου.

 

Ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν για την παραγωγή εμφιάλωση και παλαίωση του κρασιού, από την κ. Οικονομίδου υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων της εταιρείας

 

Το πρόγραμμα Teachers4Europe στο νηπιαγωγείο Καβάλας

Την Δευτέρα 12/3/2018 οι μαθητές του προγράμματος Teachers4Europe με την υπεύθυνη εκπαιδευτικό κ. Νικολάου Δέσποινα επισκέφτηκαν το 9ο νηπιαγωγείο Καβάλας με στόχο να ενημερώσουν τους λιλιπούτειους μαθητές για θέματα που αφορούν την ανακύκλωση.

Πριν την επίσκεψη οι νηπιαγωγοί ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα Teachers4Europe.

Οι μαθητές μας, αφηγήθηκαν στα μικρά παιδιά […]

Εορτασμός της επετείου

Μια φωτιά μέσα στην παγωνιά της απολυταρχικής Ευρώπης, μια εκτυφλωτική λάμψη μέσα στην καταχνιά της τουρκικής σκλαβιάς, ήταν ο μεγάλος ξεσηκωμός των Ελλήνων το 1821.

Οπλισμένοι με την πνευματική κληρονομιά του Γένους και την πίστη στον Θεό, οι πρόγονοί μας έσπασαν τα δεσμά που τους χάλκευαν επί τετρακόσια χρόνια οι […]

ΑΙΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΛ 2018

Οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων 2018 μπορούν να ενημερωθούν για τη διαδικασία υποβολής αίτησης-δήλωσης για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις.

 

EΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΕΛ 2018 ΜΕ ΑΔΑ

EΓΚΥΚΛΙΟΣ ΦΑ ΓΕΛ 2018 ΜΕ ΑΔΑ

Δελτίο Τύπου ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ 2018

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΙΤΗΣΗ-ΓΕΛ 2018 (1)

Τελικός αγώνας ποδοσφαίρου κοριτσιών

Σήμερα 15/3/2018, η ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών, αγωνίστηκε στον τελικό με την ομάδα του ΓΕΛ Χρυσούπολης. Το αποτέλεσμα ήταν 1-2 υπέρ του ΓΕΛ Χρυσούπολης, κατακτώντας έτσι τη δεύτερη θέση.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια που αγωνίστηκαν και στην εκπαιδευτικό-προπονήτριά τους, κ. Λάππα Παρασκευή, που τους συνόδευσε στον […]

Teachers4Europe - ενημέρωση για την ανακύκλωση

Στο πλαίσιο του προγράμματος T4E που υλοποιείται στο σχολείο μας με τίτλο ” Reduce,Reuse,Recycle Η Ευρωπαϊκή οπτική της ανακύκλωσης” και υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ. Νικολάου Δέσποινα, οι μαθητές της Α’ τάξης του σχολείου μας, ενημερώθηκαν για θέματα που αφορούν την ανακύκλωση υλικών και τη χρήση επαναχρησιμοποιούμενης σακούλας.

Συγκεκριμένα η ενημέρωση […]

Αγώνες καλαθοσφαίρισης

Την Τετάρτη 7/3/2017 η ομάδα μπάσκετ αγοριών του σχολείου μας πήρε το χρυσό κύπελλο στον νομό, πετυχαίνοντας νίκη στο τελικό αγώνα με το 2ο ΓΕΛ Καβάλας.

Την Πέμπτη 8/3/2018 η ομάδα των κοριτσιών έχασε στον τελικό αγώνα με το 6ο ΓΕΛ Καβάλας, κατακτώντας την δεύτερη θέση.

[…]

Διδακτική επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας

Οι μαθητές της τρίτης τάξης του σχολείου μας που φοιτούν στην ομάδα προσανατολισμού Θετικών σπουδών, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα εργαστηριακά κέντρα του Νοσοκομείου Καβάλας.

Η διδακτική επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του μαθήματος της Βιολογίας, με την υπεύθυνη εκπαιδευτικό κ. Μάρτου Όλγα.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για την […]